Savjetovanje investitora u nekretnine

Savjetujemo male i velike investitore pri stambenoj ili poslovnoj investiciji i to u području revizije građevinskih projekata, izgradnje, financijske analize i povrata investicije, te analize tržišta.

GRAĐEVINSKO SAVJETOVANJE

Bilo da želite renovirati ili nadograditi postojeći objekt ili planirate graditi novi objekt, mi ćemo Vam pomoći u organizaciji svih potrebnih radnji od samih početaka prikupljanja potrebnih dozvola do primopredaje ključeva.
Usluge koje nudimo pomoći će Vam da realizirate svoje planove i ideje, te da izaberete kvalitetnog projektanta i izvođača građevinskih radova.

FINANCIJSKO SAVJETOVANJE
Našim klijentima izrađujemo studije isplativosti i rentabilnosti sredstava uloženih u investicijske projekte, komercijalne i rezidencijalne nekretnine. Naš stručni tim predložiti će najoptimalnije rješenje za Vaš planirani projekt.

ANALIZA TRŽIŠTA NEKRETNINA

Analizom tržišta nekretnina pomažemo klijentima da upoznaju stvarnu situaciju i kretanja na tržištu, da se zajedno pripremimo za nadolazeće promjene, minimaliziramo eventualne rizike i da se u skladu sa istima uspješno nosimo.

STUDIJA IZVEDIVOSTI (Feasibility study)
Umjesto nepromišljenog i nerazrađenog ulaska u projekt i nadajući se najboljem, studija izvedivosti omogućuje voditeljima projekta istražiti moguće negativne i pozitivne rezultate projekta prije ulaganja previše vremena i novca.

Feasibility studija je analiza mogućnosti da se projekt dovrši uspješno, uzimajući u obzir pravne, ekonomske, tehničke i druge čimbenike. Njihov je cilj objektivno i racionalno otkriti prednosti i slabosti postojećeg poslovanja ili predloženih ulaganja, mogućnosti i prijetnje, sredstva koja su potrebna za provedbu, i na kraju izglede za uspjeh.

Najjednostavniji pojam studije izvedivosti je da razluči dva osnovna kriterija o potrebnim troškovima i vrijednost koje treba postići. Kao takva, dobro osmišljena studija izvodljivosti treba dati povijesnu pozadinu poslovanja ili projekta, opis proizvoda ili usluge, računovodstvene iskaze, pojedinosti poslovanja i upravljanja, istraživanje tržišta, financijske podatke, pravne zahtjeve i porezne obveze .


Obratite nam se sa povjerenjem
Vaš Biliškov tim
BILIŠKOV NEKRETNINE
Potpuna usluga, u pravom smislu te riječi.
Od dubinske provjere i pripreme nekretnine za prodaju do prijenosa vlasništva te vašeg useljenja
sa svim komunalijama prebačenim na vaše ime.
'Ključ u ruke' za nas nije samo fraza.


USLUGA KAKVU ZASLUŽUJETE. IME KOJEM VJERUJETE.

Kontakti

Zagreb
+385 (0)1 301 1383
zagreb@biliskov.com
Kaštel Stari
+385 (0)21 260 792
nekretnine@biliskov.com
Split
+385 (0)21 332 755
split@biliskov.com
German Representative
germany@biliskov.com
 
Swedish Representative
sweden@biliskov.com
 
Polish Representative
poland@biliskov.com
 
UK Representative
+385 (0)98 411 775
ukagen@biliskov.com
Russian Representative
+385 (0)98 411 790
russia@biliskov.com
 
French Representative
francais@biliskov.com
 
 
Skype
biliskov.nekretnine
biliskov.split

Članstva

.

Priznanja

.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?