Arhitektonske usluge za kupnju i prodaju nekretnina

Kupci uvijek imaju specifične potrebe kada biraju nekretninu ali često nisu svjesni potencijala nekretnine pri obilasku. Iz tog razloga predlažemo da ugovorite usluge naših arhitekata koji će vam nacrtati različita rješenja pregradnje i opremanja vaše nekretnine kako bi potencijalni kupci lakše vizualizirali njen potencijal i povezali sa svojim potrebama. Prema našim iskustvima prodaja nekretnina (pogotovo luksuznih i komercijalnih) se obavi brže i jednostavnije u slučajevima kada prodavatelj ima već gotova arhitektonska rješenja pregradnje ili prenamjene svoje nekretnine.

Teško je pronaći savršenu nekretninu ali svaka nekretnina ima potencijal za prilagodbu zato angažirajte naše arhitekte prije kupnje/prodaje! Bilo da ste prodavatelj ili kupac, iskusni arhitekt će vam ponuditi rješenja koja vama možda nikad ne bi pala na pamet.

Arhitekta može angažirati prodavatelj kako bi unaprijed prezentirao potencijal svoje nekretnine.
Arhitekta može angažirati i potencijalni kupac kako bi unaprijed otkrio da li je moguće prilagoditi potencijalnu nekretninu njegovim zahtjevima te saznao koliko vremena i novca zahtijeva odabrana ideja prilagodbe odabrane nekretnine.
Arhitekti će vam također sa stručnog aspekta objasniti što se smije a što ne smije mijenjati na odabranoj/potencijalnoj nekretnini, da li su moguće dogradnje ili prenamjene, te koje zakonske preduvjete morate poštovati.

I na kraju, ne brinite se oko realizacije, arhitekti će sve obaviti umjesto vas, ugovoriti majstore i obavljati nadzor. Naša ‘ključ u ruke’ usluga dobiva novu dimenziju.


Osnovne arhitektonske usluge:
  • izrada tlocrnih varijanti budućeg prostora
  • izrada projekta uređenja interijera
  • izrada 3D vizualizacija projekta interijera
  • izrada glavno izvedbenog projekta
  • arhitektonski nadzor i consulting

Idejni projekt je izrada projekta uređenja interijera i sadrži razradu tlocrtnih varijanti, prijedlog uređenja interijera sa svim podnim, zidnim i stropnim oblogama (keramika, parketi, itd.), zatim prijedlog namještaja, materijala, opreme (sanitarija itd), prijedlog rasvjete i njihove pozicije. Na to se nadograđujemo sa izradom 3D vizualizacija za finalno rješenje.

Glavno izvedbeni projekt sadrži izradu svih tehničkih nacrta za izvedbu (rušenje, zidanje, polaganje keramike, projekt struje, projekt vode i kanalizacije, projekt statike, strojarski projekt itd. (projekti ovise o potrebi i u što će se točno zadirati u projektu).

Ako investitor želi rušiti bilo koji nenosivi zid u kući, mijenjati instalacije vode, struje, kanalizacije itd, onda mora imati glavno izvedbeni projekt (prema čl. 5. Pravilnika o jednostavnim građevinama i radovima (NN 79/14, NN 41/15, NN 75/15), glavni projekt je potrebno imati na gradilištu).
U slučaju da se zadire u nosivu konstrukciju stana/zgrade tada se mora tražiti dozvola.BILIŠKOV NEKRETNINE
Potpuna usluga, u pravom smislu te riječi.
Od dubinske provjere i pripreme nekretnine za prodaju do prijenosa vlasništva te vašeg useljenja
sa svim komunalijama prebačenim na vaše ime.
'Ključ u ruke' za nas nije samo fraza.


USLUGA KAKVU ZASLUŽUJETE. IME KOJEM VJERUJETE.

Kontakti

Zagreb
+385 (0)1 301 1383
zagreb@biliskov.com
Kaštel Stari
+385 (0)21 260 792
nekretnine@biliskov.com
Split
+385 (0)21 332 755
split@biliskov.com
German Representative
germany@biliskov.com
 
Swedish Representative
sweden@biliskov.com
 
Polish Representative
poland@biliskov.com
 
UK Representative
+385 (0)98 411 775
ukagen@biliskov.com
Russian Representative
+385 (0)98 411 790
russia@biliskov.com
 
French Representative
francais@biliskov.com
 
 
Skype
biliskov.nekretnine
biliskov.split

Članstva

.

Priznanja

.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?