Savjetovanje o kupnji nekretnine

Licencirani agent za nekretnine vam ne prodaje, već vas savjetuje.
Kupnja nekretnine nije jednostavan posao jer svaki kupac ima specifične potrebe i zahtjeve. Istina je da veliki broj nekretnina možete pogledati direktno sa vlasnikom, no hoće li vam vlasnik predstaviti sve slabe strane svoje nekretnine? Znate li sami procijeniti stanje nekretnine, instalacija, energetske učinkovitosti i potencijal za poboljšanje? Znate li išta o kvartu u koji ćete se doseliti, prometnoj povezanosti i sadržajima?

Dobar agent koji poznaje tržište i svoj posao radi profesionalno sigurno je u mogućnosti pronaći nekretninu mnogo brže.
Recimo da želite vlastito parking mjesto, bazen, terasu, igraonicu za djecu…. Ako ste u potrazi za nečim određenim, agent za nekretnine je osoba čiji je posao znati da li na tržištu ima nekretnina koja bi odgovarala vašim potrebama.
Osim toga, naš tim na vaš zahtjev može napraviti prijedlog pregradnje ili dogradnje vaše potencijalne nekretnine sa troškovnikom unaprijed, tako da u svakom trenutku znate što ćete dobiti i koliko će vas to koštati.
Kako ćete u svojoj nekretnini provesti dugi niz godina takva podrška od strane iskusnog agenta ima svoju vrijednost i težinu.

Situacija je još kompleksnija kada se radi o komercijalnim nekretninama. Poslovni kupci mogu biti još izloženiji problemima i pogrešnom odabiru jer neadekvatna nekretnina može umanjiti profit, povećati troškove te čak otežati poslovni proces.

Naravno, ne mora sve biti tako crno, jer se sve bitno može provjeriti ranije i na vrijeme. Ako ste dobro upućeni u financije, pravnu regulativu, građevinsku struku, arhitekturu, energetsku učinkovitost, demografiju, promet, ugovorne odnose i administrativne procedure tada će sam proces kupnje ili prodaje nekretnine biti brz i jednostavan.
Naravno, sva ta znanja teško mogu biti poznata jednoj osobi, ali zato postoji rješenje.
Kao što za pravne poslove uvijek angažirate odvjetničko društvo da vas savjetuje i zastupa tako i nekretninski posao zahtijeva stručnjake koji će za vas obaviti taj prilično važan i kompleksan posao. A to je licencirana agencija za nekretnine.

Biliškov Nekretnine su licencirana agencija za nekretnine sa iskustvom i tradicijom poslovanja od 1993. godine, ekipirani sa provjerenim i kvalitetnim licenciranim agentima te provjerenim timom odvjetnika, arhitekata, građevinskih stručnjaka, energetskih certifikatora, procjenitelja, sudskih tumača i prevoditelja, izvornih govornika za strane klijente i drugih važnih stručnjaka u nekretninskom poslu.

Ne ulazite u rizik sami, obratite nam se sa povjerenjem i mi ćemo učiniti sve što je potrebno da cijeli posao protekne glatko i bez problema, čak štoviše, odraditi ćemo cijeli posao umjesto vas.
Osim toga, osigurani smo od poslovnog rizika, drugim riječima kao kupac ste posredno preko naše Agencije osigurani i od eventualnih problema. ‘Ključ u ruke’ usluga, u pravom smislu te riječi.


Vaš Biliškov timBILIŠKOV NEKRETNINE
Potpuna usluga, u pravom smislu te riječi.
Od dubinske provjere i pripreme nekretnine za prodaju do prijenosa vlasništva te vašeg useljenja
sa svim komunalijama prebačenim na vaše ime.
'Ključ u ruke' za nas nije samo fraza.


USLUGA KAKVU ZASLUŽUJETE. IME KOJEM VJERUJETE.

Kontakti

Zagreb
+385 (0)1 301 1383
zagreb@biliskov.com
Kaštel Stari
+385 (0)21 260 792
nekretnine@biliskov.com
Split
+385 (0)21 332 755
split@biliskov.com
German Representative
germany@biliskov.com
 
Swedish Representative
sweden@biliskov.com
 
Polish Representative
poland@biliskov.com
 
UK Representative
+385 (0)98 411 775
ukagen@biliskov.com
Russian Representative
+385 (0)98 411 790
russia@biliskov.com
 
French Representative
francais@biliskov.com
 
 
Skype
biliskov.nekretnine
biliskov.split

Članstva

.

Priznanja

.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?