O nama

Biliškov Nekretnine d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1993. godine. Započeli smo sa radom kao pioniri u ovoj vrsti posla u Hrvatskoj. U godinama poslovanja gradili smo tvrtku i postigli zavidan uspjeh. Danas smo jedna od vodećih i najiskusnijih agencija za posredovanje i savjetovanje u poslovanju nekretninama u Republici Hrvatskoj.

Gđa. Jasminka Biliškov, dipl. pravnik, je osnivač i vlasnica tvrtke. Članovi Uprave su gđa. Jasna Biliškov Barun i gospodin Marin Biliškov, sa članovima svoje obitelji. Agencija ima 20 stalno zaposlenih i svi agenti su licencirani agenti za nekretnine.

Biliškov Nekretnine d.o.o. je licencirana agencija za nekretnine i aktivni član Hrvatske Gospodarske Komore.

Naša misija je učiniti sve što je potrebno kako bi zaradili pravo biti vaš agent i mi samouvjereno puštamo neka naša djela govore za sebe. Od nas dobivate rezultate koje očekujete, jer smo usredotočeni na vaše individualne potrebe. Naravno, tu su i sve ostale osnove kao što su naše široko znanje o tržištu, naš stav da se nikada ne predajemo, te nepokolebljiva predanost najvišim etičkim standardima u nekretninskom poslu. Ponosni smo biti drugačiji i ističemo se iz mnoštva.
Naša profesionalnost temelji se na pristupu ponude samo najboljih nekretnina. Trudimo se postići izvrsne rezultate jer želimo svoje klijente učiniti iznimno zadovoljnim.

Nekretnina koja je ponuđena tržištu od naše agencije za nekretnine je sigurna, od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva i moguće opterećenosti od strane banaka ili državnih institucija. Za nas posao sa nekretninama ne završava kad kupac potpiše ugovor. Kao što smo već napomenuli, naš cilj je da kupac bude potpuno zadovoljan i oslobođen svih problema i gubljenja vremena. Stručnjaci agencije Biliškov odrađuju sav posao za vas. Vi ne morate brinuti o ničemu, što god se dogodi u procesu kupnje, ugovaranja, prijenosa vlasništa do useljenja za vas će obaviti vaš agent za nekretnine. Drugim riječima, od nas ćete doživjeti potpunu 'ključ u ruke' uslugu.BILIŠKOV NEKRETNINE
Potpuna usluga, u pravom smislu te riječi.
Od dubinske provjere i pripreme nekretnine za prodaju do prijenosa vlasništva te vašeg useljenja
sa svim komunalijama prebačenim na vaše ime.
'Ključ u ruke' za nas nije samo fraza.


USLUGA KAKVU ZASLUŽUJETE. IME KOJEM VJERUJETE.

Kontakti

Zagreb
+385 (0)1 301 1383
zagreb@biliskov.com
Kaštel Stari
+385 (0)21 260 792
nekretnine@biliskov.com
Split
+385 (0)21 332 755
split@biliskov.com
German Representative
germany@biliskov.com
 
Swedish Representative
sweden@biliskov.com
 
Polish Representative
poland@biliskov.com
 
UK Representative
+385 (0)98 411 775
ukagen@biliskov.com
Russian Representative
+385 (0)98 411 790
russia@biliskov.com
 
French Representative
francais@biliskov.com
 
 
Skype
biliskov.nekretnine
biliskov.split

Članstva

.

Priznanja

.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?