Prodaja Malinska luksuzni apartman četri sobe prizemlje

ID: 8782-1

Apartman, prodaja


 

520.000,00 € 3.894.866,04 kn PDV uključen u cijenu Obavijesti me o sniženju cijene

Grad:Malinska-dubašnica

Šira lokacija:Sveti Anton

Otok:Krk

Cijena/m²:3.348,36 €

Površina:155,30 m²

Sobnost:4

Katnost:pri

Stanje:U izgradnji

Provizija agencije:2% + PDV


Kreditni kalkulator Izračunajte mjesečnu ratu kredita
Dodaj u favorite Spremite ovu nekretninu za kasnije pregledavanje, najviše 12

Malinska - Rova

Luksuzni apartman 2 - prizemlje s bazenom u izgradnji, neto zatvorene površine 107,40 m2, ukupne NKP 155,30 m2.

 

Stanu pripadaju:

 

 • Nenatkriveni balkon površine 28,20 m2
 • Natkriveni balkon površine 33,50 m2
 • Vrt površine 66,30 m2
 • Spremište površine 1,60 m2
 • Bazen (natkriveni dio) površine 10,40 m2
 • Bazen (nenatkriveni dio) površine 4,50 m2

 

Početak gradnje: 1.1.2019. godine

Planirani završetak gradnje i primopredaja nekretnine kupcu: 1.11.2019. godine.

Cijena: 520.000,00 EUR (416.000,00 EUR + PDV)

Posrednička naknada: 2% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene

www.biliskov.com ID-8782

 

LOKACIJA

 

Buduća građevina bit će smještena na idealnoj poziciji naselja Rova u Malinskoj na otoku Krku udaljenoj od mora 150 m, a svega 1,5 km od centra Malinske. Udaljenost do Krčkog mosta, te Zračne luke Rijeka je 15-ak km. U neposrednoj blizini nalaze se svi potrebni trgovački i ugostiteljski sadržaji.

 

Prosječne temperature mora za mjesec lipanj – 22 °C, srpanj – 24 °C, kolovoz – 25 °C, rujan 22°C, listopad – 19 °C.

 

OPIS

 

U samostojećoj višeobiteljskoj građevini bit će smješteno 6 stambenih jedinica, a na parceli po dva parkirna mjesta za svaku od stambenih jedinica, što je ukupno 12 parkirnih mjesta.

 

Buduća građevina projektirana je kao višeobiteljska građevina, oblikovana tako da omogući veću intimnost i privatnost življenja u njoj. To joj omogućuju dva volumena povezana galerijom i stubištem koji su pravokutnog tlocrtnog oblika.

Krov građevine će biti ravni neprohodni nagiba 2-3°.

Građevina će biti samostojeća i činit će ju središnji volumen stubišta i lifta koji će preko otvorenih galerija omogućiti ulaze u stambene jedinice pravilnih tlocrtnih oblika.

Zidovi građevine postavljeni su u ortogonalnom rasteru u odnosnu na vanjsko uređenje koje se ne pridržava tako striktnih dispozicija već su okolne terase, bazeni i teren oblikovani na slobodniji način i raspoređeni disperzirano oko zgrade i prate prirodni pad terena.

 

 

KONSTRUKTIVNI SISTEM

Višeobiteljska građevina se predviđa temeljiti na temeljnoj armiranobetonskoj ploči debljine 35 cm. Međukatne konstrukcije će se izvesti kao monolitne armirano-betonske ploče debljine 24 cm. Vanjski zidovi građevine će biti ujedno i nosivi i također će biti armirano betonski, debljine 20 cm. Raspon između nosivih zidova je 8,00 m. Unutar građevine na svim etažama nalazit će se armirano betonski nosivi zidovi u funkciji ukrute građevine debljine 18 cm. Krovna konstrukcija izvest će se kao armirano betonska ploča debljine 24 cm.

Tijekom izgradnje provoditi će se kontinuirani statički nadzor. Tijekom trajanja radova na izgradnji potrebno je vršiti kontinuirana opažanja, te će se po završetku radova dokazati kako su poštivani svi uvjeti povećanja stabilnosti terena i sigurnosti predmetnog objekta kao i okolnih objekata.  

Vanjski nosivi zidovi će se propisno izolirati toplinskom izolacijom i završno žbukati (kao Demit).

Za završnu obradu zidova i stropova predviđena je gruba i fina žbuka. Podovi će biti prekriveni keramičkim pločicama ili parketom.

 

UVJETI ZA UREĐENJE GRAĐEVNE ČESTICE

Predviđena je sadnja autohtonog visokog i niskog zelenila uz očuvanje zatečenog vrijednog biljnog nasada. Ulična ograda će biti maksimalne visine 1,10 m.   

Višeobiteljska građevina će biti postavljena na teren koji je u padu prema njegovoj sjeveroistočnoj strani odnosno prema moru.

Nova višeobiteljska građevina projektirana je na način kako bi bila u skladnom odnosnu sa postojećim nagibom terena i pružila privatnije prostore svakoj od stambenih jedinica.

 

Svaka od stambenih jedinica sadržavat će i elemente eksterijera koji utječu na oblikovanje okolnog terena uz zgradu te će njihovo oblikovanje biti na višoj estetskoj razini. Ti elementi su terase / balkoni / loggie, bazeni i prirodni teren. Višeobiteljska zgrada je stoga pozicionirana u odnosu na teren na način kako bi se svakoj jedinici omogućilo što više ovakvih intimnih površina. Podjela zemljišta između stambenih jedinica naglašena je kaskadno projektiranim nadozidima koji imaju veliku ulogu u stvaranju cjelokupne slike cijele zgrade i njenog vanjskog uređenja. Ovi potporni zidovi nisu veće visine od 110 cm, a njihovom dispozicijom postignuta je bolja privatnost svake terase i bazena pojedine smještajne jedinice.

 

 

INSTALACIJA GRIJANJA I HLAĐENJA

               

Grijanje i hlađenje predviđeno je u dnevnom boravku i sobama. U sanitarijama ( kupaonicama ) je predviđeno samo grijanje preko podnog grijanja i radijatora tzv. sušača ručnika. Za grijanje i hlađenje su predviđene su dizalice topline za svaku etažu posebno u obje građevine. Izvor topline za grijanje i hlađenje je dizalica topline zrak-zrak smještena u okolišu objekta, za svaku stambenu jedinicu posebno. Najveća prednost dizalice topline je što s istim izvorom grijemo i hladimo prostor, što nije moguće s kotlovima. Korištenjem dizalice topline kao izvora topline i "rashlada" postižu se zanačajne uštede pri grijanju i hlađenju. Za 1 [kW] električne energije postiže se 3 do 4 [kW] topline ili rashlada ovisno o vanjskoj temperaturi. Dizalica topline je tip. LG u mini VRF izvedbi. Pojedinačni sustav za svaku etažu u svakoj građevini se sastoji od jedne vanjske jedinice i 5 unutarnjih jedinica raspoređenih po prostorijama, spojenih cijevnom mrežom vođenom u spuštenom stropu i podu. Dizalica topline oduzima ili predaje toplinu vanjskom zraku pomoću freona koji zatim tu toplinu predaje ili oduzima zraku unutar objekta. Elementi za distribuciju topline su unutarnje jedinice. Regulacija temperature u prostorima je preko žičanih regulatora.

 

Predviđeni smještaj dizalice topline je na krov objekta.

                 

 

PRIPREMA POTROŠNE TOPLE VODE

 

Za toplu potrošnu vodu predviđen je spremnik s integriranom dizalicom topline zapremine 200 [l].

Ovaj sustav bojlera s dizalicom topline sadrži cijevni plaštni kondenzator, termo-ekspanzijski ventil, cijevni registar na kojeg se može spojiti dodatni izvor topline za zagrijavanje potrošne tople vode, veliki isparivač, rotacijski kompresor, magnezijevu anodu kao zaštitu od korozije te elektrogrijač snage 1,5 [kW] koji periodički pregrijava vodu preko 60°C kao mjera zaštite od legionele.

Za pravilno funkcioniranje ovog sustava potrebno je osigurati dovod svježeg zraka na integriranu dizalicu topline i ispuh zraka s integrirane dizalice topline. S dvije spiro ventilacijske cijevi promjera 180 mm se osigurava strujanje zraka kroz sustav.

 

VENTILACIJA

 

Potrebno je ventilirati prostore WC i kupaonica. U sustavu provjetravanja sanitarija predviđena je ugradnja podžbuknog ventilatora koji se ugrađuju u strop. Odsis ventilatora vodi se na fasadu objekta te se preko protukišne žaluzine za vanjsku ugradnju izbacuje u okolinu. U kupaonicama je predviđen je kupaonički ventilator koji odsisava 50 [m3/h] zraka, dok je u prostorima WC-a predviđen ventilator koji odsisava 30 [m3/h]. Otpadni zrak se nadoknađuje iz okolnih prostora preko podrezanih vrata.

 

ODVOD KONDENZATA

 

U režimu hlađenja u uređajima dolazi do kondenziranje vodene pare iz zraka na izmjenjivaču voda zrak. Kondenzat se odvodi polipropilenskom cijevnom mrežom do najbližeg odvoda (kišnice, kanalizacije ili upojnog bunara). Cijevna mreža odvoda kondenzata povezuje se na unutarnje jedinice preko fleksibilnog crijeva, a na odvod kišnice i kanalizacije obavezno preko sifonskog spoja zbog spriječavanja prolaza neugodnog zadaha u prostor.

 

 pogledajte virtualni prikaz nekretnine

http://cosmoscube.org/tours/arhiv01

Luksuzni apartman, Prodaja, Malinska-dubašnica, Sveti Anton
Luksuzni apartman, Prodaja, Malinska-dubašnica, Sveti Anton

Ostali podaci

 • Useljivo od:
  01.11.2019
 • Orijentacija:
  Istok,Zapad,Sjever,Jug
 • Stolarija:
  ALU stolarija
 • Udaljenost do mora:
  150 m
 • Godina izgradnje:
  2019

Opis nekretnine

 • Visina stropa:
  3,30 m

Opremljenost nekretnine

 • Bazen

Prostorije (objekti) uz nekretninu

 • Balkon 28,20 m², 33,50 m²
 • Spremište 1,60 m²
 • Vrt 66,30 m²
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu. (964)

Kontaktirajte agenta

Danijel

Polja označena sa * su obavezna

Kontakti

Zagreb
+385 (0)1 301 1383
zagreb@biliskov.com
Kaštel Stari
+385 (0)21 260 792
nekretnine@biliskov.com
Split
+385 (0)21 332 755
split@biliskov.com
German Representative
germany@biliskov.com
 
Swedish Representative
sweden@biliskov.com
 
Polish Representative
poland@biliskov.com
 
UK Representative
+385 (0)98 411 775
ukagen@biliskov.com
Russian Representative
+385 (0)98 411 790
russia@biliskov.com
Hungarian Representative
+385 (0)98 938 5198
hungary@biliskov.com
French Representative
francais@biliskov.com
 
Arabian countries Representative
arabian@biliskov.com
 
Skype
biliskov.nekretnine
biliskov.split

Članstva

.

Priznanja

.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?