Članstva i priznanja

ČLANSTVA:

1. Code Diplomatique & Consulaire (CD)
Najviše priznanje je članstvo u društvu Code Diplomatique & Consulaire (CD).
CD servis je namijenjen kao podrška i znak prepoznavanja u svakodnevnom radu svjetskoj diplomaciji i najvišim ekonomskim institucijama diljem svijeta. Znanje i povjerenje kreativni su potencijal koje suvremena poslovnost prepoznaje kroz informaciju a slijedi kroz preporuku. Preporuka CD članstva ulijeva sigurnost, te pokreće društvene i ekonomske relacije, što nam omogućava privlačenje važnih i željenih klijenata. Privilegirano članstvo prepoznajemo u imenu predsjednika država, kraljevskih obitelji, plemstva, voditelja kulturnih, znanstvenih i financijskih institucija, ali i visokopozicioniranih gospodarstava i drugih prepoznatih i preporučenih članova.

2. Vijeće Udruženja agencija za nekretnine pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori
- potpisnici pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama
- direktorica, vlasnica i osnivač tvrtke gđa. Jasminka Biliškov, dipl. pravnik, obnaša funkcije::
  • potpredsjednica Vijeća Udruženja agencija za promet nekretnina na nacionalnom nivou,
  • predsjednica Vijeća Udruženja agencija za promet nekretnina za Splitsko-dalmatinsku županiju.
  • Član odbora za medije pri Udruženju

3. Burza Nekretnina

Burza nekretnina udruženje je agencija za posredovanje u prometu nekretnina, organizirana je kao servis svojih članica - agencija koje se bave posredovanjem u prometu nekretninama i kojima jamči nesmetanu međusobnu suradnju, a istovremeno i omogućuje da se ta suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način. Rad agencija temelji se na Kodeksu etike poslovanja posrednika u prometu nekretninama.

4. Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora (DKIHK)
dio je svjetske mreže vanjskotrgovinskih komora. Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora u Hrvatskoj broji preko 290 članova, među kojima je veliki broj uglednih njemačkih poduzeća koja svoju djelatnost obavljaju u Hrvatskoj i hrvatskih poduzeća s poslovnim vezama u Njemačkoj.

5. Krug - Udruga poslovnih žena Hrvatske
Udruga radi na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu, poticanjem ženskog poduzetništva, poslovne kulture i etike poslovanja. Aktivnosti Kruga su edukacija, umrežavanje, promocija postignuća poslovnih žena, djelovanje prema javnim organizacijama i institucijama, te povezivanje sa srodnim udrugama u zemlji i inozemstvu.

6. Hrvatsko-izraelski poslovni klub
je dobrovoljna organizacija hrvatskih i izraelskih tvrtki i pojedinaca usmjerenih na poboljšanje i promicanje poslovnih odnosa, trgovine i investicija između Hrvatske i Izraela. Ključna snaga Hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba su brojne partnerske institucije s kojima udruženje surađuje, kao što je Izraelsko-američka gospodarska komora, Vlada Republike Hrvatske, Vlada države Izrael, Veleposlanstvo države Izrael u RH, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Izraelu itd.PRIZNANJA:

AAA Certifikat Bonitetne Izvrsnosti
Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u proteklim godinama, Biliškov Nekretnine d.o.o. je zadovoljila sve stroge financijsko - analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti, što znači da tvrtka pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, a to potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner. 

Bellevue Best Property Agency
U 2007, 2008, 2009, dobili smo priznanje najpoznatijeg njemačkog magazina za nekretnine - Bellevue - kao najbolja agencija za nekretnine u Hrvatskoj.

Zlatna Knjiga Najboljih Hrvatskih Tvrtki
Biliškov Nekretnine tvrtka je upisana u Zlatnu Knjigu Najboljih Hrvatskih Tvrtki i to za godine 1999, 2003 i 2006. Najbolja Hrvatska poduzeća su ulaze u 20% najuspješnijih.

CNBC, Best Real Estate Agency, 2007
CNBC je televizija poslovnih vijesti u SAD-u koja nam je odala ovo vrijedno priznanje 2007. godine kao najbolja agencija za nekrenine u Hrvatskoj.

Ambasadori ženskog poduzetništva
Direktorica Jasminka Biliškov je proglašena za Ambasadoricu ženskog poduzetništva u Hrvatskoj.

Kontakti

Zagreb
+385 (0)1 301 1383
zagreb@biliskov.com
Kaštel Stari
+385 (0)21 260 792
nekretnine@biliskov.com
Split
+385 (0)21 332 755
split@biliskov.com
German Representative
germany@biliskov.com
 
Swedish Representative
sweden@biliskov.com
 
Polish Representative
poland@biliskov.com
 
UK Representative
+385 (0)98 411 775
ukagen@biliskov.com
Russian Representative
+385 (0)98 411 790
russia@biliskov.com
 
French Representative
francais@biliskov.com
 
 
Skype
biliskov.nekretnine
biliskov.split

Članstva

.

Priznanja

.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?